رزرو هتل
خانه تاریخی هومن
خانه تاریخی هومن دارای طرح اولیه بسیار زیبایی به شکل مربعی می باشد. این خانه در دو طبقه احداث شده است. جالب است بدانید که این خانه از بخش شمال و جنوب دارای درب های ورودی است و هر طبقه از این بنای تاریخی دارای دو اتاق در جهت غربی و اتاقی تودرتو در شرق و راهرویی در جهت شمالی-جنوبی در میانه می باشد.
همچنین یکی دیگر از جلوه های جالب معماری این خانه این است که خانه تاریخی هومن دارای یک در شمالی است که دقیقا از پشت این در، یک پلکان چوبی شما را به طبقه دوم این خانه می رساند و این راه پله رابطی بین این دو طبقه است.
ایوانی کوچک نیز در طبقۀ دوم و در جنوب غربی بنا ساخته شده که چشم‌انداز زیبایی برای ساکنان خانه فراهم ساخته است. مصالحی که در ساخت این بنا به کار رفته اند در پی با سنگ لاشه و ملات آهک هستند و دیوار های بنا با خشت خام و قاب در ها و پنجره ها و همچنین گوشه های دیوار ها با آجر ساخته شده اند.
سطوح داخلی و خارجی این بنا به وسیله گچ اندود شده اند و نمای بیرونی بنا به خاطر وجود قاب های آجری و سفید کاری های موجود، باعث زیبا تر و شکیل تر شدن این بنا شده اند.
تمامی درب ها و پنجره های خانه هومن به جز درب ورودی از جنس چوب هستند، هرچند که در برخی از آنها به مرور زمان تغییراتی نیز ایجاد شده است. سقف های خانه تاریخی هومن دارای خرپای چوبی می باشد و با ورق های شیروانی یا همان ورق گالوانیزه پوشانده شده اند.
خانه تاریخی هومن توسط باغچه هایی مملو از درختان میوه پوشیده شده است و دور تا دور این خانه را درختان میوه در بر گرفته اند. همچنین لازم به ذکر است که خانه تاریخی هومن دارای پنجره های زیبایی رو به باغ است که به همین علت این خانه را از نوع خانه های برون گرا می نامند که از اواخر دوره قاجار بنای آنها در کشور ایران رایج گردیده است.
دکتر احمد هومن متولد 1285 شمسی در تهران می باشد که مالک خانه تاریخی هومن است. وی فردی حقوق‌ دان و سیاستمدار ایرانی بود. او مدتی معاون نخست ‌وزیر و سرپرست وزارت دربار بود و او برادر محمود هومن است.
همانطور که گفتیم، دکتر احمد هومن مدتی وزیر دربار حکومت پهلوی دوم بود و بنا به گفته اهالی میگون فردی مردمی و خیر بود و در عمران و آبادانی روستای میگون فراوان می‌ کوشید.
در واقع صاحب و سازنده اولیه این بنا، شخصی به نام دکتر احمد هومن بوده‌ است و امروزه مالک آن فردی به نام یحیی مافی می باشد که یحیی مافی بلا فاصله پس از خرید این خانه، آن را مرمت و بازسازی نمود.

فاصله جهانگردی میگون تا خانه تاریخی هومن 5/2 کیلومتر - 10 دقیقه


استان: تهران شهر: میگون
آدرس: استان تهران، ۳۵ کیلومتری شمال شرق تهران، جاده شمشک به میگون، شهر میگون

قلعه استوار
درباره قلعه ی استوار میگون در کتاب "قلاع اسماعیلیه در البرز" نوشته دکتر ستوده و در حاشیه کتاب تاریخ گیلان و طبرستان ظهیرالدین مرعشی با تصحیح و تحشیه ی دکتر منوچهر ستوده و بعضی از منابع دیگر سخن رفته است و هنوز بقایای قلعه استوار میگون در بالای کوه عروسک "استوار" باقی است.از جمله دلایل قلعه بودن این مکان اسامی تپه ها و صخره های اطراف می باشد. مثل "قلادوش" "قلا = قلعه" و قلهک و کوچه باغ معروف "قلعه باغ" در کنار قلعه استوار یک غار طبیعی به صورت تالار وجود دارد. ظاهراً از آن برای برج دیده بانی استفاده می شد. چون مشرف به تنگه میگون است و تنگه میگون در گذشته یکی از راههای طبرستان مازندران به ری بوده است. این غار طبیعی که دارای سه طبقه می باشد و دالانهای آن به هم ارتباط دارند و هر کدام دارای دریچه های دیده بانی می باشند. شواهد نشان می دهد که این دریچه ها ساخته ی دست انسان است. قدمت قلعه استوار به زمان مازیار و فرقه اسماعیلیه باز می گردد.

فاصله جهانگردی میگون تا قلعه استوار 5/2 کیلومتر - 10 دقیقه



استان: تهران شهر: میگون
آدرس: استان تهران، ۳۵ کیلومتری شمال شرق تهران، جاده شمشک به میگون، شهر میگون
قلعه کیقباد
در ضلع جنوبی تنگه ای که راه میگون به شمشک از آن عبور مینماید و در جبهه شرقی تنگه ای که همان هملون نامیده میشود و بر بالای صخره های سنگی که مشرف به تنگه هملون و تنگه اصلی ارتباطی شمشک به میگون میباشد و در موقعیت جغرافیایی 35 درجه و 58 دقیقه و 54.9 ثانیه عرض جغرافیایی و 51 درجه و 28 دقیقه و 48.7 ثانیه طول جغرافیایی و در ارتفاع 2560 متر از سطح دریا آثار و بقایای قلعه ای به چشم میخورد که به قلعه کیقباد شهرت دارد .
قلعه شامل دو قسمت است : قسمت اول، سطح قلعه است که در آن آثاری از معماری سنگ و گل دیده میشود. این قسمت از قلعه بر اثر حفاریهای فراوان بطور کامل مضطرب و دگرگون شده و آثاری از هویت اولیه آن قابل رویت نیست .
قسمت دوم آن فضاهای غار مانند سه طبقه ای است که در زیر فضای اولیه وجود دارد. این غارها دارای ابعاد مختلف بوده و رو به سمت شرق دارد. این سه غار دارای پنجه هایی با اشکال نامنظم و ابعاد مختلف میباشند که ضمن تامین روشنایی آنها امکان اولیه آن نا مشخص است. قلعه کیقباد بعلت نوع مصالح بکار رفته در احداث آن به کلی تخریب شده و حفاریهای غیر مجاز در آن نیز موجب مخدوش شدن چهره اولیه اش دارد. با این وضع به نظر میرسد دارای ارزش فرهنگی بوده و ضبط آن میتواند زمینه را برای مطالعات بیشتر و کاوش علمی در آن فراهم نماید .
این قلعه علاوه بر اینکه در مواقع هجوم نا امنی و آشوب به عنوان پناهگاه مورد استفاده اهالی روستاهای اطراف قرار میگرفت، میتوانست در نظارت و بازرسی تردد یکی از راههای رودبار قصران به ناحیه مازندران نقش مهمی ایفا نماید. کنترل تنگه هملون میتوانست امنیت بخش شمالی آن یعنی ناحیه شمشک، دربندسر و سایر ییلاقات منطقه را تامین نماید.
با توجه به نمونه سفالها ی یافته شده از داخل و اطراف قلعه کیقباد قدمت آنرا میتوان حداقل قرون 5و4 هجری تعیین کرد و قطعاً تا زمان حکومت قاجار مورد استفاده بوده است.

فاصله جهانگردی میگون تا قلعه کیقباد 5/2 کیلومتر - 10 دقیقه

استان: تهران شهر: میگون
آدرس: استان تهران، ۳۵ کیلومتری شمال شرق تهران، جاده شمشک به میگون، شهر میگون
درباره ما
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در اواسط سال 1379 با هدف جذب گردشگران و مسافران داخلی و خارجی ، برگزاری تورهای داخلی و خارجی و تورهای ویژه بازنشستگان کشوری ، احداث و بهره برداری از رستوران های شهری و بین شهری ، سرمایه‌گذاری، مشارکت و جلب سرمایه های داخلی و خارجی و .. تاسیس گردید .
این مجموعه اولین و بزرگترین گروه زنجیره ای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با عنوان تجاری «گروه هتل های ایرانگردی...
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی
تهران، خیابان ولیعصر، روبه روی سه راهی توانیر، بن بست شمس، پلاک 3، کد پستی 1516746313
رزرواسیون هتل ها
فکس واحد اداری
02182475618
پست الکترونیک گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
©2024 ITTIC, All Right Reserved