رزرو هتل
آب انبار معصوم خانی
آب‌ انبارها در شهرهای کویری و حاشیه کویر اهمیت بسیاری داشتند. در گذشته خبری از یخچال‌های خانگی نبود. فراهم‌کردن یک لیوان آب خنک هم حتی کار دشواری بود. به همین خاطر در جای‌ جای شهر، آب‌ انبارهای مختلفی به وجود می‌آمد.آب انبار معصوم خانی یکی دیگر از جاهای دیدنی نایین به حساب می‌آید. این آب‌انبار را می‌توان معروف‌ترین آب‌ انبار تمام شهر دانست.آب انبار معصوم خانی در محله‌ای با نام چهل دختران قرار دارد. در زیر این آب‌ انبار بزرگ، مخزنی استوانه‌ای شکل به قطر ۱۸ متر و عمق ۱۲ متر قرار دارد. برای دسترسی به این آب‌ انبار باید ۶۴ پله به‌سمت پایین بروید. این تعداد پله تقریبا معادل یک ساختمان ۶ طبقه است.
آب انبار معصوم خانی در سال ۱۳۲۲ با حمایت مالی فردی با نام حاج میرزا محمد علی خانی معصومی تکمیل شد. این آب‌ انبار با شماره ۱۱۵۸۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. آب انبار معصوم خانی یک بار در سال ۱۳۶۷ فرو ریخت اما با همت مردم همانند روز اول بازسازی شد. بازدید از فضای داخلی این آب‌ انبار امکان‌پذیر نیست و فقط گردشگران می‌توانند از پوسته بیرونی آن دیدن کنند.

فاصله هتل جهانگردی نائین تا آب انبار معصوم خانی 1/7 کیلومتر - 6 دقیقه


استان: اصفهان شهر: نائین
آدرس: نائین، محله چهل دختران، کنار دروازه چهل دختران

آسیاب آبی ریگاره
آسیاب آبی ریگاره، در محله محمدیه شهر نایین بنا شده است و به‌ عنوان یکی از شاهکارهای معماری و تاریخی شهر محسوب می‌شود. در محوطه اصلی آسیاب در عمق ۲۵ متری، شاهد فضاهای متعددی نظیر اتاق‌ها، محل اصطبل و محل قرار گرفتن سنگ‌های آسیاب و تنوره خواهید بود.

فاصله هتل جهانگردی نائین تا آسیاب آبی ریگاره 3/4 کیلومتر - 8 دقیقه



استان: اصفهان شهر: نائین
آدرس: استان اصفهان، نائین، محله محمدیه، جنب بهشت فاطمیه
ارگ تاریخی گوگد
ارگ گوگد یکی از جاهای دیدنی گلپایگان محسوب می‌شود که امروزه کاربری آن به هتل تغییر کرده است. این بنای تاریخی که دومین سازه خشتی آجری بزرگ ایران به حساب می‌آید و قدمتش به ۴۰۰ سال پیش باز می‌گردد، در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۷۸ با شماره ثبت ۲۵۷۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید. ارگ گوگد در سال‌های اخیر بازسازی شده است و محلی عالی برای تماشای گوشه‌ای از تاریخ و معماری ایرانی به حساب می‌آید و برای این منظور لزومی ندارد که حتما مهمان هتل باشید.
ارگ تاریخی گوگد دومین بنای خشتی و گلی ایران به شمار می‌رود که به‌ دلیل قرارگیری در مسیر جاده ابریشم، کاربری آن کاروان‌سرا بوده است اما در زمان‌ جنگ به‌ عنوان دژ نظامی استفاده می‌شد.

فاصله هتل جهانگردی گلپایگان تا ارگ تاریخی گوگد 11/6 کیلومتر - 13 دقیقه


استان: اصفهان شهر: گلپایگان
آدرس: استان اصفهان، شهرستان گلپایگان، شهر گوگد، خیابان آیت‌الله گلپایگانی

پل خواجو
این پل را همچنین پل شاه، پل بابا رکن‌الدین و پل حسن‌بیگ (نام پل قبلی که در زمان شاه‌ عباس تخریب شد و این پل به جای آن ساخته شد) هم نامیده‌اند و از بناهای شاه عباس دوم صفوی است که در سال ۱۰۶۰ هجری قمری بنا شده‌ است. در میانه پل خواجو، ساختمانی مخصوص، که به بیگلربیگی شهرت دارد بنا شده‌ است که برای اقامت موقتی شاه صفوی و خانواده او ایجاد شده بود و هم اکنون نیز وجود دارد و طاق‌های آن دارای تزئینات نقاشی بسیار زیبایی است و در واقع پل خواجو به خاطر معماری و تزئینات کاشیکاری آن از دیگر پلهای زاینده رود مشهورتر است.درازای پل ۱۳۳ متر و پهنای آن ۱۲ متر است. این پل را به نامهای دیگری نیز خوانده‌اند ولی به سبب قرار گرفتن در محله خواجو به پل خواجو معروف است.در قسمت شرق رودخانه زاينده رود و پل خواجو از آثار دوره صفويه در سال 1060 هجري ، مصادف با زندگي شاه عباس دوم احداث شده است . پل خواجو در طراحي قديم براي چندين منظور در نظر گرفته شده است. قسمت فوقاني براي حركت سريع و عبور كالسكه ها و چهارپايان بوده در حالي كه بخش تحتاني عمدتاً براي حركت آرام و توقف و تأمل عابرين پياده، بوده است. قسمت زيرين تماماً از سنگ و ملات ساروج ساخته شده و دهانه هاي عبور آب به صورت بند با تخته هاي قطور چوبي قابل كنترل بوده و با بستن كامل دهانه ها سطح آب در قسمت غربي پل بالا آمده و درياچه كوچكي را به وجود مي آورد. در سمت شرقي ، پلكانهاي سنگي انسان را تا حد تماس با آب به پائين هدايت مي كند. ضمن اينكه اين پلكانها خود، محلي براي نشستن و لذت بردن از مناظر طبيعي مي باشد. در قسمت مركزي پل، عمارت بيگلربيگي در طبقه فوقاني و در دو طرف، راهروي پل براي پذيرائي و تشريفات رسمي ساخته شده است كه اطاقهاي آن در دوره هاي مختلف با نقوش رنگ طلائي تزئين گرديده است.

فاصله هتل جهانگردی نایین تا پل خواجو 148 کیلومتر - 1:42 دقیقه

استان: اصفهان شهر: اصفهان
آدرس: استان اصفهان، اصفهان، انتهای جنوبی چهار باغ خواجو و در انتهای شرقی خیابان کمال‌الدین اسماعیل اصفهانی
خانه تاریخی امامی
خانه تاریخی امام در محله تاریخی کلوان قرار گرفته و متعلق به دوران صفویه است. بنای این خانه در دوران قاجار نیز تغییراتی را در فضاها و معماری خود داشته است. این خانه در قدیم از چندین خانه تشکیل میشده است و در دوران حکومت قاجاریان به‌عنوان خانه امام جمعه شهر نایین یعنی خاندان امامی‌ها و محمد سعید امامی استفاده می‌شده است.
در حال حاضر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خانه تاریخی امامی مستقر می باشد.

فاصله هتل جهانگردی نایین تا خانه تاریخی امامی 1/6 کیلومتر - 5 دقیقه



استان: اصفهان شهر: نائین
آدرس: استان اصفهان، نایین، بلوار شهید مطهری، میرزابیگی، مسجد جامع 12
سی‌وسه‌ پل
سی‌وسه‌ پل یا پل الله‌وردی خان، پلی است با ۳۳ دهانه، ۲۹۵ متر طول و ۱۴ متر عرض، که توسط الله‌وردی خان اوندیلادزه بر روی زاینده‌رود در شهر اصفهان و همزمان با حکومت شاه عباس صفوی ساخته شده است و محل برگزاری مراسم جشن آب‌پاشان و همچنین مراسم خاج‌شویان ارامنهٔ اصفهان در دورهٔ صفویه بوده است. اندیشهٔ بنای سی و سه پل در سال ۱۰۰۸ هجری قمری و در دوازدهمین سال سلطنت شاه عباس یکم به وجود آمد و در سال ۱۰۱۱ هجری قمری، الله وردی خان اوندیلادزه گرجی، سردار مشهور او مأمور اتمام ساختمان پل گردید.در سفرنامه‌های سیاحان اروپایی آن دوران به برگزاری این جشن اشاره‌هایی شده است. در این جشن که در ۱۳ تیرماه هر سال برگزار می‌شد مردم با پاشیدن آب و گلاب روی یکدیگر در این مراسم شرکت می‌کرده‌اند.ارامنه جلفای اصفهان هم مراسم خاج شویان خود را در محدوده همین پل برگزار می‌کرده‌اند. این پل یکی از شاهکارهای معماری و پل‌سازی ایران محسوب می‌شود و از زیبایی و عظمت منحصر به فردی برخودار است.
پرسی سایکس، سی‌وسه‌ پل را یکی از پل‌های درجه اول جهان خواند، شاردن آن را شاهکار معماری و شگفت آفرین و دن گارسیا آن را از بهترین آثار معماری ایران خواند. و به قول لرد کرزن انسان هیچ انتظار ندارد برای دیدن آنچه که روی هم رفته می‌توان آن را باشکوه‌ترین پل دنیا نامید، ناچار از مسافرت به ایران باشد.دن گارسیا در این باره می‌نویسد: این پل نیز از بناهای الله وردی خان اوندیلادزه گرجی است و با اینکه دشمنان و حاسدانش می‌گویند این بنا با پول ساخته شده است، نمی‌توانند انکار کنند که بانی، شخص اوست. اما باور عموم مردم که حقیقت نیز همان است، این است که الله وردی خان پل را به خرج خود ساخته است.
یکی از شعرای دورهٔ صفویه به نام شیخ علی نقی کمره‌ای تاریخ بنای پل را در شعری به تاریخ سال ۱۰۰۵ هجری به حساب آورده‌ است و این سال، درست هم‌زمان با روزهایی است که خیابان بی‌همتای چهارباغ هم ساخته شده‌ است. سی وسه پل، چهارباغ عباسی را به چهارباغ بالا متصل می‌کند. این اثر در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۱۱۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ است.بر اساس نظر کارشناسان زمین‌شناسی و میراث فرهنگی پایه و فونداسیون این پل به گونه‌ای طراحی شده که استحکام آن در رطوبت بیشتر است. بنابراین اگر خشکی رودخانه در دراز مدت ادامه یابد، امکان خطر برای سی و سه پل وجود دارد

فاصله هتل جهانگردی نایین تا سی و سه پل 144 کیلومتر - 1:50 دقیقه

استان: اصفهان شهر: اصفهان
آدرس: استان اصفهان، اصفهان، میدان انقلاب، خیابان چهارباغ

عمارت عالي قاپو اصفهان
کاخ عالی قاپو از زیباترین بناهای تاریخی به جا مانده از دوران حکومت صفویان و از مشهورترین جاهای دیدنی اصفهان است. کاخ یا عمارت عالی قاپو در ضلع غربی میدان نقش جهان اصفهان و مقابل مسجد شیخ لطف الله قرار دارد. در گذشته از عمارت عالی قاپو با نام‌های دولتخانه مبارکه نقش جهان و قصر دولتخانه نیز یاد می‌کردند. کاخ عالی قاپو ۱۸۰۰ متر مربع مساحت، ۶ طبقه و ۳۸ متر ارتفاع دارد. عالی‌ قاپو تنها بنایی است که نسبت به سایر بناهای پیرامون میدان پیش‌آمدگی دارد و در زمان خود نمادی از قدرت حکومتی به شمار می‌رفت و با معماری زیبا بر پایه چوب، از بزرگ‌ترین و باشکوه‌ترین بناهای آن دوران محسوب می‌شد.

فاصله هتل جهانگردی نایین تا عمارت عالی قاپو اصفهان 142 کیلومتر - 1:57 دقیقه


استان: اصفهان شهر: اصفهان
آدرس: استان اصفهان، اصفهان، میدان نقش جهان

قلعه محمدیه (عاشورگاه)
قلعه محمدیه یکی از معروف‌ترین بناهای نایین است که در بالای کوهی مشرف به محله محمدیه احداث شده است. بر طبق نظر کارشناسان و بنا بر موقعیت سوق‌الجیشی این قلعه، احتمالا از آن به‌عنوان دژ دفاعی استفاده می‌شده است. شکوه این قلعه چنان زیاد است که از جای‌جای محله محمدیه می‌توانید ابهت آن را تماشا کنید. قدمت این قلعه را مربوط به دوران پیش از اسلام می‌دانند و برخی آن را عاشوراگاه هم می‌نامند.

فاصله هتل جهانگردی نائین تا قلعه محمدیه 3/5 کیلومتر - 8 دقیقه

استان: اصفهان شهر: نائین
آدرس: استان اصفهان، نائین، محله محمدیه
منارجنبان اصفهان
منارجنبان اصفهان یکی از آثار تاریخی این شهر است که عارفی به نام عمو عبدالله کارلادانی در آن به خاک سپرده شده‌ است. نکته قابل توجه دربارهٔ این بنای تاریخی این است که با حرکت دادن یک مناره، مناره دیگر نیز به حرکت و جنب و جوش می‌آید و لازم است ذکر شود هر مناره دارای پهنای نه متری و بلندای هفده متری می‌باشد.
تاریخی که بر فراز سنگ عمو عبدالله نوشته شده است سال ۷۱۶ هجری را نشان می‌دهد که در دوره سلطان محمد خدابنده الجایتو ایلخان مسلمان است. ارتفاع ایوان مقبره عمو عبدالله از سطح زمین بقعه ۱۰ متر و ارتفاع هر یک از دو مناره ۷/۵ متر است. در این ایوان مزار عمو عبدالله قرار دارد و راه صعود به بام و مناره‌ها نیز به وسیله درگاه کوچکی است که با پلکانی مارپیچ به بام مربوط می‌شود. اما چیزی که این بنای کوچک با عرض نه متر و طول هر مناره هفده متر را معروف کرده، تکان خوردن آن است. یعنی با تکان دادن یکی از مناره‌ها مناره دیگر و کل ساختمان نیز تکان می‌خورد. ایوان منارجنبان یکی از آثار تک ایوانی دوران ایلخانی است که به سبک مغول ساخته شده است ولی شکل مناره‌ها نشان می‌دهد که آنها را اواخر دوره صفویه به ایوان اضافه کرده‌اند. دلیل حرکت این بنا مدت هاست برای دانشمندان سؤال بوده و بسیاری هنوز هم می‌گویند هیچ دلیل منطقی ای برای این حرکت وجود ندارد. اما نکته مهم این است که منارجنبان در دنیا تنها بنایی نیست که به این صورت حرکت می‌کند. در عراق و عربستان هم چنین بناهایی یافت می‌شود. به هر حال منطقی‌ترین علتی که برای تکان خوردن مناره‌ها می‌تواند وجود داشته باشد، پدیده فیزیکی تشدید یا اثر دوپلر است. چون مناره‌ها سبک و کاملاً مشابه هستند، تکان خوردن یکی روی دیگری اثر می‌گذارد. جهانگردانی که به نقاط مختلف دنیا سفر کرده‌اند در مشاهدات خود مناره هائی را معرفی کرده‌اند که در نقاط دیگر جهان همین خصوصیت را داشته‌اند. اما قدر مسلم اینکه منارجنبان اصفهان وجه تمایزی با سایر مناره‌های متحرک دارد و آن این است که گذشته از حرکت مناره‌ها سایر قسمت‌های بنا نیز حرکت می‌کند. این ساختمان با کاشی‌های لاجوردی رنگ به شکل ستاره چهار پر و اشکال دیگری به شکل کثیر الاضلاع فیروزه‌ای رنگ زینت یافته است. حمید شاهین پور، سرپرست کمیته پژوهشی انجمن فناوری‌های بومی ایران، تصمیم گرفت علت ارتعاشات این بنا را با فرمول‌های دینامیکی پیدا کند. پژوهش شاهین پور با تمام فرمول‌های پیچیده و آزمایشگاهی اش منجر به رسیدن به این نتیجه شد که: هنگامی که دو نخ مشابه با طول مساوی داشته باشیم و انتهای این نخ‌ها را به یک نخ افقی ببندیم دو آونگ کاملاً مشابه حاصل می‌شود. حال اگر یکی از نخ‌ها به نوسان در آید دیگری هم شروع به نوسان می‌کند. اما اگر یکی از نخها بلندتر شود در صورت نوسان، نخ دیگر دچار نوسان نمی‌شود. حال اگر وزن یکی با دیگری متفاوت باشد باز هم نوسان یکی منجر به اختلال در نوسان دیگری می‌شود. بر همین اساس می‌توان نتیجه گرفت که، ارتعاش یک مناره می‌تواند به مناره‌های بعدی هم منتقل شود. پیش از شاهین پور افراد دیگری هم دربارهٔ منارجنبان کار کرده‌اند اما تا کنون کسی، کار آزمایشگاهی روی این بنا انجام نداده بود. شاهین پور تمام منارجنبان‌های ساخته شده در دنیا را متعلق به فرهنگ ایرانی اسلامی می‌داند. جالب است بدانید منارجنبان‌های دنیا در یک دوره زمانی سی ساله دوره تیموریان ساخته شده‌اند.

فاصله هتل جهانگردی نایین تا منارجنبان اصفهان 157 کیلومتر - 1:58 دقیقه

استان: اصفهان شهر: اصفهان
آدرس: استان اصفهان،‌ ۶ کیلومتری غرب شهر اصفهان، مسیر اصفهان به نجف آباد، محله کارلادان، خیابان آتشگاه

میدان نقش جهان
میدان نقش جهان هم‌ چنین معروف با نام تاریخی میدان شاه و پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران با نام رسمی میدان امام، میدان مرکزی شهر اصفهان است که در قلب مجموعه تاریخی نقش جهان قرار دارد.
بناهای تاریخی موجود در چهار طرف میدان نقش جهان شامل عالی‌قاپو، مسجد شاه (مسجد امام)، مسجد شیخ لطف‌الله و سردر قیصریه است. علاوه بر این بناها دویست حجره دو طبقه پیرامون میدان واقع شده‌ است که عموماً جایگاه عرضهٔ صنایع دستی اصفهان می‌باشند.
میدان نقش جهان در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۱۳ به شماره ۱۰۲ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد و در اردیبهشت ۱۳۵۸ به شماره ۱۱۵ جزء نخستین آثار ایرانی بود که به‌ عنوان میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت جهانی رسید. يكي از زيباترين ميدان هاي جهان به طول حدود 512 متر و عرض 160 متر است كه در اطراف آن اطاق هائي در دو طبقه با يك اندازه و شكل، احداث شده است . تعداد چهار اثر تاريخي بي نظير در اطراف ميدان قرار دارد. عمارت عالي قاپو/ مسجد امام/ مسجد شيخ لطف اله و سر درب بازار قيصريه ، در وسط ميدان اصلي ، زمين و دو دروازه سنگي چوگان بوده است . ميدان امام امروزي يكي از مراكز خريد صنايع دستي و همچنين محل برگزاري بسياري از مراسم ملي و مذهبي مي باشد . در هر هفته نماز پرشكوه جمعه در اين ميدان برگزار مي گردد.

فاصله هتل جهانگردی نایین تا میدان نقش جهان 142 کیلومتر - 2:00 ساعت

استان: اصفهان شهر: اصفهان
آدرس: استان اصفهان، اصفهان، میدان نقش جهان

نارین قلعه
نارین قلعه یا همان قلعه نارنج، یکی از قدیمی‌ترین جاهای دیدنی نایین است. این قلعه در مرکز بافت قدیمی شهر تاریخی نایین قرار دارد. بر اساس اسناد موجود، قدمت این قلعه به دوران پارتیان و پیش از اسلام باز می‌گردد. نارین قلعه از نظر پلان کلی به شکل چند‌ ضلعی است. در هر گوشه از این قلعه تاریخی، چند برج و بارو به چشم می‌خورد. خوشبختانه از نظر ظاهری، این قلعه به‌ خوبی حفظ شده است. بسیاری از قلعه های تاریخی ایران به‌ صورت کامل ویران شده‌اند اما نارین قلعه به‌ خوبی ظاهر خود را حفظ کرده است. بر اساس ظاهر این قلعه، به احتمال فراوان کاربرد نظامی داشته است. البته برخی دیگر چنین روایت می‌کنند که در گذشته این قلعه به‌ عنوان آتشکده کاربرد داشته است.
نارین قلعه جزء بزرگترین قلعه های تاریخی ایران به حساب می‌آید. دورتادور دیوار اصلی این قلعه، خندقی بزرگ به عمق ۵۰ متر حفر شده بود. قلعه نارنج فقط با خشت خام ساخته شده است. بد نیست بدانید بر اساس اسناد تاریخی، طول خشت‌هایی که در ساخت این قلعه به کار رفت نیم ذرغ و عرض آن‌ها یک چهارم ذرع بوده است. همچنین وزن هر خشت به ۷ الی ۸ من می‌رسید. می‌توان گفت که نارین قلعه یکی از مهم‌ترین قلعه‌های استان اصفهان به حساب می‌آید. هنوز هم می‌توانیم شاهد خانه‌های مسکونی که در کنار این قلعه ساخته شده بودند باشیم.

فاصله هتل جهانگردی نائین تا نارین قلعه 1/4 کیلومتر - 4 دقیقه

استان: اصفهان شهر: نائین
آدرس: استان اصفهان، نائین، مرکز بافت تاریخی نایین، میان محله‌های باب المسجد، کلوان و نوآباد

کاخ هشت‌ بهشت
کاخ هشت‌ بهشت یک کاخ تاریخی در شهر اصفهان است که در دوران صفویان و در سال ۱۰۸۰ قمری ساخته شده است. ساختمان این کاخ در دو طبقه در میان باغی بزرگ بنا شده است. سبک معماری این بنا به شیوه اصفهانی است.کاخ هشت‌ بهشت که روزگاری زیباترین کاخ عالم هم نامیده می‌شد در سال ۱۰۸۰ هجری و به روزگار شاه سلیمان صفوی در نزدیکی باغ بلبل ساخته شد. باغ وسیعی که عمارت در آن واقع شده جزئی از باغ بزرگ نقش جهان بوده‌ است که شاه اسماعیل اول احداث کرد و در زمان جانشینان او بخصوص شاه عباس اول به قطعات متعددی تقسیم شد. باغ هشت بهشت در زمان شاه صفی وجود داشته است و در دوره دو شاه بعدی یعنی شاه عباس دوم و شاه سلیمان بر درختان این باغ زیبا افزودند. لازم است ذکر شود کوشک باغ متعلق به زمان شاه سلیمان صفوی می‌باشد که در آن دوره باغ تکمیل و اصلاح گردید و در سال ۱۰۸۰ ه.ق که با سومین سال سلطنت شاه سلیمان صفوی مقارن بود، به اتمام رسید و به گفته برخی تاریخ دانان این باغ نشیمن هشت سوگلی حرم پادشاه بوده است، که ۴ نفر در طبقه همکف و ۴ نفر دیگر در طبقه اول سکنی گزیده بودند. این بنای دو طبقه با طاقهای زیبا و تزئینات فراوان یکی از نمونه‌های درخشان معماری عصر صفویه به شمار می‌رود. این قصر از همان ابتدای احداث کاخ هشت بهشت، هشت به هشت و هشت در بهشت نامیده می‌شده‌ است.بخش مرکزی کاخ به صورت چهار صفه ساخته شده و ایوان آن رو به شمال است. سقفی که بر فراز این بنای ۴ صفه استوار است پوشیده از مقرنسهای گچی خوش رنگ و خوش طرح است.
اتاقهای طبقه اول در چهار گوشه عمارت تزئیناتی از گچبری و نقاشی دارند. در طبقه دوم عمارت نیز مجموعه‌ای از رواق‌ها و اتاقها و طاقها و پنجره‌ها بر زیبائی آن می‌افزایند. این طبقه به راهروها و اتاقهای متعددی تقسیم شده که هر یک تزئینات خاصی دارند. در برخی حوض آب و در بعضی بخاری‌های دیواری تعبیه شده‌اند. دیوارها را نیز آینه‌های فراوان می‌پوشانیده‌اند. تمام سقف‌های کاخ را نیز موزائیک‌های بسیار عالی پوشانیده و دالانها و غلام‌گردش‌های بسیار زیبا و هماهنگ، آنها را احاطه کرده‌اند.
آنچه در این عمارت حائز اهمیت است ارتباطی است که میان فضاها و قسمت‌های مختلف آن پدید آمده‌ است. این ارتباط باعث شده تا این عمارت در عین تنوع و گوناگونی و تعدد فضا از وحدت و یکپارچگی و تزئینات قابل توجه برخوردار شود.تزئینات عمارت در دوران صفویه به حدی باشکوه و هنرمندانه بوده که سیاحان بسیاری زبان به تحسین آن گشوده‌اند. متأسفانه امروز از نرده‌های چوب زرنگار و قابها و جام‌های بلور و آلت‌های شیشه‌ای رنگارنگ ظریف، اثری بر جای نمانده‌ است چرا که در دوره‌های بعد از صفویه و بخصوص در عصر قاجاریان تغییرات بسیاری در آن داده شده‌ است. این تغییرات به حدی است که برخی از سیاحان آن را از دوران قاجار به حساب آورده‌اند.
در اواخر دوران قاجار عمارت هشت بهشت به مالکیت خصوصی اشخاص درآمد و از زیورهای نفیس و گرانبهای دوره صفویه عاری گردید بطوری که امروز از آن همه شکوه و فریبندگی داخل کاخ و آب نماها و جوی‌های آب روان اثری بر جای نمانده‌ است. با همه دخل و تصرفات، زیبایی صفوی این بنا برجای مانده‌ است چنان‌که آندره گدار باستان‌شناس و ایران‌شناس می‌گوید: کاخ هشت بهشت با تالاری که از هر سو باز است و با چهار عمارت کلاه‌فرنگی در چهار گوشهٔ خود هنوز هم ترکیب اصلی و مختصری از لطف و ملاحت روزگاران گذشته را حفظ کرده‌است. ذکر این نکته مناسبت دارد که تزئینات این کاخ هشت‌ گوشه که نشانه روحیه معماری و تزئینات اواخر دوره صفوی است به همراه ساختمان آن که میان باغ واقع شده‌ است بعدها به فراوانی مورد تقلید قرار گرفته‌است.

فاصله هتل جهانگردی نایین تا کاخ هشت بهشت 151 کیلومتر - 1:56 دقیقه

استان: اصفهان شهر: اصفهان
آدرس: استان اصفهان، اصفهان، خیابان باغ گلدسته، پارک شهید رجایی، کاخ هشت بهشت

کاروانسرای نیستانک
کاروانسرای نیستانک در روستایی به همین نام در ۳۰ کیلومتری جاده نایین به اردستان واقع شده است. این کاروانسرای تاریخی به‌عنوان یکی از زیباترین کاروان‌سراهای دوران قاجار به شمار می‌رود. بنای این کاروان‌سرا به‌صورت چهار ضلعی از بیرون و به‌صورت هشت ضلعی در حیاط است.

فاصله هتل جهانگردی نایین تا کاروانسرای نیستانک 31/3 کیلومتر - 23 دقیقه



استان: اصفهان شهر: نائین
آدرس: استان اصفهان، ۳۰ کیلومتری جاده نایین به اردستان، روستای نیستانک
درباره ما
شرکت سرمایه گذاری "ایرانگردی و جهانگردی" در اواسط سال 1379 با هدف جذب گردشگران و مسافران داخلی و خارجی ، برگزاری تورهای داخلی و خارجی و تورهای ویژه بازنشستگان کشوری ، احداث و بهره برداری از رستوران های شهری و بین شهری ، سرمایه‌گذاری، مشارکت و جلب سرمایه های داخلی و خارجی و .. تاسیس گردید .
این مجموعه اولین و بزرگترین گروه زنجیره ای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با عنوان تجاری «گروه هتل های ایرانگردی...
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی
تهران، خیابان ولیعصر، روبه روی سه راهی توانیر، بن بست شمس، پلاک 3، کد پستی 1516746313
تلفن رزرواسیون
فکس واحد اداری
02182475618
پست الکترونیک گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
©2025 ITTIC, All Right Reserved