رزرو هتل
امامزاده اسماعیل
در ضلع جنوبی مسجد جامع میانه، بقعه ای وجود دارد که به مقبره کمال الدین نیز مشهور است. این بقعه متعلق به امامزاده اسماعیل و دارای گنبدی پوشیده از کاشی های فیروزه ای رنگ است.
از بنای اولیه امامزاده تنها کتیبه ای بر بالای سر در بنای فعلی باقی مانده که تاریخ 1258 ه . ق و اسم بانی بنا، به نام مشهدی بایرامعلی بن عوض بر روی آن حک شده است. مناره ی بلندی به ارتفاع 13 متر در صحن بقعه وجود دارد که دارای دو کتیبه ی سنگی است.

فاصله جهانگردی تبریز تا امام زاده اسماعیل میانه 158 کیلومتر - 2:24 دقیقه

استان: آذربایجان شرقی شهر: میانه
آدرس: استان آذربایجان شرقی، میانه، قسمت جنوبی مسجد جامع میانه

امامزاده شعیب
امامزاده شعیب در روستای دوزال جای دارد. این روستا در 20 کیلومتری شمال خروانق بر فراز کوهی قرار گرفته که مشرف بر رود ارس و مرز جمهوری آذربایجان است. ظواهر امر نشان می دهد که بنای آرامگاه مربوط به اواخر قرن هفتم هجری یعنی دوره حکومت ایلخانی است.
بنای امامزاده شعیب برج هشت ضلعی آجری بلندی است که روی یک قاعده سنگی استوار شده و در هر ضلع آن، طاق نمای بلندی با طاق جناغی به چشم می خورد. در قسمت بالای برج و دور تا دور بنا، حاشیه ای از تزیینات معرق با کاشی های لاجوردی و فیروزه ای به عرض 110 سانتیمتر قرار دارد.
این برج دارای یک گنبد دو پوش است. قسمت غربی برج از طریق اتاقی به مسجد قدیمی دوزال متصل می شود . از همین اتاق می توان به زیرزمین و محل اصلی مقبره وارد شد.آرامگاه موسوم به امامزاده شعیب در سردابه این محل قرار دارد.

فاصله هتل جهانگردی جلفا تا امام زاده شعیب 106 کیلومتر - 2:00 ساعت

استان: آذربایجان شرقی شهر: خروانق
آدرس: استان آذربایجان شرقی، شهرستان جلفا، روستای دوزال

بقعه سید ابراهیم
این بقعه متعلق به سید ابراهیم است. به استناد تاریخ، اولاد الاطهار سید ابراهیم از فرزندان حضرت امام زین العابدین ( ع ) و به استناد برخی کتب علم رجال از فرزندان حضرت موسی بن جعفر ( ع ) است. این بقعه در وسط حیاطی قرار دارد که اخیراً از سوی سازمان میراث فرهنگی مرمت شده است .
در قسمت پایین دیوار جنوبی بقعه، کتیبه ی معروف به سنگ بسم الله تعبیه شده بود که اخیراً برای حفاظت بیشتر به موزه ی آذربایجان منتقل شده و به جای آن، نمونه کاملی ازآن سنگ بازسازی و نصب گردیده است.

فاصله هتل جهانگردی تبریز تا بقعه سید ابراهیم 13/2 کیلومتر - 26 دقیقه

استان: آذربایجان شرقی شهر: تبریز
آدرس: استان آذربایجان شرقی، تبریز، شمس تبریزی، سید ابراهیم

مسجد اسنق
مسجد اسنق که با نام داش مسجد نیز شناخته می‌شود، در بخش مهربان و در مرکز روستای اسنق واقع شده است و قدمت آن به دوره ایلخانی می‌رسد. بنای مسجد در میان حیاطی وسیع واقع شده و دارای چهار ستون سنگی استوانه‌ای یکپارچه است که در دو ردیف قرار گرفته‌اند. علاوه‌ بر این، مسجد شامل یک ایوان ذوزنقه‌ای شکل می‌شود که سقف چوبی آن بر دو ستون سنگی مارپیچی با سرستون‌ها و پایه‌های حجاری شده استوار شده است. مرمت این بنا در سال ۱۳۸۲ توسط میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آغاز شد و در سال ۱۳۸۵ به اتمام رسید. این مسجد که در میان جاهای دیدنی سراب قرار دارد، با شماره ۲۵۴۳ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

فاصله جهانگردی سراب تا مسجد اسنق 33/8 کیلومتر - 32 دقیقه

استان: آذربایجان شرقی شهر: سراب
آدرس: استان آذربایجان شرقی، سراب، بخش مهربان، روستای اسنق

مسجد جامع سراب
مسجد جامع سراب یادگاری از قرن نهم هجری قمری است که مناره و گلدسته ندارد و بخش های مختلف آن شامل شبستان، حیاط، منبر، سه محراب، ستون‌های متعدد، طاق‌های جناقی و گنبدهای مدور می‌شود. این مسجد که از جاهای دیدنی استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود، در تاریخ یک فروردین ۱۳۴۷ هجری شمسی با شماره ثبت ۷۹۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

فاصله جهانگردی سراب تا مسجد جامع 1/6 کیلومتر - 4 دقیقه

استان: آذربایجان شرقی شهر: سراب
آدرس: استان آذربایجان شرقی، سراب، خیابان مطهری
مسجد جامع مرند
مسجد جامع مرند بنایی تاریخی و ارزشمند است که ماجراهای زیادی در دل خود دارد. با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، این مسجد در طول زمان کاربری‌های زیادی داشته است. در روزگار ساسانی آتشکده‌ای معروف به‌شمار می‌رفت، با سکونت ارامنه در این منطقه به کلیسا تبدیل شد و پس از پیروزى اعراب بر بابک در قرن سوم هجرى و همزمان با اسلام آوردن مردم آذربایجان، به شکل مسجد درآمد. امروزه کف مسجد به اندازه سه پله از سطح کوچه مجاور پایین‌تر است و دالانی به طول ۱۲ متر با سه طاق گنبدی، ورودی را به شبستان‌ها مربوط می‌سازد. در سمت چپ این دالان، شبستان جنوبی با گنبدی کم‌خیز واقع شده ‌است. این اثر تاریخی به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی مرند در استان آذربایجان شرقی، در ۱۵ دی ۱۳۱۰ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

فاصله جهانگردی مرند تا مسجد جامع 4/8 کیلومتر - 10 دقیقه

استان: آذربایجان شرقی شهر: مرند
آدرس: استان آذربایجان شرقی، مرند، خیابان شهید رجایی
مسجد ملا رستم
این مسجد در ابتدای خیابان قدس مراغه واقع شده است و به دلیل نام میدان ملا رستم که در آن قرار گرفته، به این نام شناخته شده می باشد. قدمت ساخت مسجد ملا رستم به دوران صفویان بر می گردد و در زمره اولین مسجدهایی است که در دوران سلسله صفوی ساخته شده و الگوی آن شباهت فراوانی به دیگر بناهای ستون دار آن دوران مانند عالی قاپو و چهل ستون دارد.
سازه اصلی این بنا از چوب درختان سپیدار است و یکی از مساجد چوبی بی نظیر در آذربایجان محسوب می شود. این مسجد دارای دو شبستان می باشد که یکی از آن ها شبستان اصلی است و بزرگتر بوده، و شبستان کوچک تر که به آن زمستان نشین نیز می گویند در ضلع شمالی شبستان اصلی قرار گرفته است. مصالح اصلی به کار رفته در ساخت مسجد ملا رستم، سنگ سینجان تراشیده شده است که این سنگ تنها در این منطقه از ایران وجود دارد. شباهت و الگوی این بنا به چهل ستون، و همچنین وجود تعداد زیاد ستون هایی که در ساخت آن به کار رفته است، موجب شده تا آن را با نام مسجد چهل ستون مراغه نیز بشناسند.

فاصله جهانگردی تبریز تا مسجد ملا رستم 145 کیلومتر - 2:13 دقیقه



استان: آذربایجان شرقی شهر: مراغه
آدرس: استان آذربایجان شرقی، مراغه، خیابان قدس
مسجد کبود
مسجد کبود در شهر تبریز از زیباترین نمونه‌های معماری به شمار می‌رود و گردشگران زیادی در طول سال در سفر به آذربایجان شرقی از این مسجد بازدید می‌کنند. قدمت مسجد کبود به قرن نهم هجری بازمی‌شود و به دست سلطان جهانشاه یکی از پادشاهان قراقویونلو ساخته شد. مسجد کبود تبریز یکی از چهار مسجد با تزیینات آبی رنگ در تمام جهان بود. گرچه امروزه بخش‌های زیادی از کاشی‌کاری‌های لاجوردی و فیروزه‌ای در این مسجد از بین رفته‌اند، قسمت‌های باقی مانده نشان‌دهنده شکوه و عظمت این بنا در زمان خود هستند.
مسجد کبود تنها بنای موجود از دوران حکومت قراقویونلوها در ایران است و به همین دلیل اهمیت زیادی در شناسایی خصوصیت‌های معماری مساجد در این دوره دارد. در انتهای شبستان و در بخش سرداب مسجد مقبر‌ه‌هایی برای سلطان جهانشاه و خانواده‌اش تعبیه کرده بودند؛ اما امروزه این قبرها خالی هستند. در حدود ۳۰۰ سال پیش زلزله‌ای شدید بخش‌های زیادی از مسجد کبود را ویران کرد و امروزه دیگر اثری از خانقاه، کتابخانه و بخش‌های دیگر این مسجد باقی نیست. ظرایف معماری این بنا سبب نامگذاری مسجد کبود به نام نگین فیروزه ی بناهای اسلامی شده است. این مسجد در نزدیکی میدان ساعت تبریز قرار دارد.

فاصله جهانگردی تبریز تا مسجد کبود 12/3 کیلومتر - 23 دقیقه


استان: آذربایجان شرقی شهر: تبریز
آدرس: استان آذربایجان شرقی، تبریز، خیابان امام خمینی، نرسیده به میدان ساعت، جنب پارک خاقانی
کلیسای چوپان یا کلیسای آندره ورتی
کلیسای چوپان یا کلیسای آندره ورتی مقدس یکی از کلیساهای ارامنه‌‌ی ایران در استان آذربایجان شرقی است. این کلیسا متعلق به قرن 16 میلادی است و در میان کوه‌های رسوبی سرخ رنگ واقع شده است. کلیسای چوپان در زبان محلی به «ناخیرچی» مشهور است. طبق روایتی گفته می‌شود این کلیسا محل عبادت چوپان‌های ارمنی منطقه‌ی دره شام بوده است.
براساس روایتی دیگر، دو کلیسا به همت دو برادر چوپان بنا شده که یکی در این سمت رودخانه ارس و دیگری دقیقا رو به روی آن واقع شده بود ولی متاسفانه در سالهای اخیر تخریب شده است. ساختمان کلیسا از خارج مربعی (به ابعاد 7.7 * 5.7) و از داخل به شکل صلیب است، بنابراین جزو کلیساهای کوچک محسوب می گردد. مصالح اصلی بنا سنگ و ملاط است و سطح دیوارهای داخلی با گچ پوشیده شده است.
این کلیسا فاقد هر نوع حجاری است. داخل کلیسا خیلی کوچک است و بیش از ده نفر در آن جای نمی‌گیرد. طاق‌های آن نیز به مانند کلیساهای دیگر جناغی شکل است. کلیسای چوپان در ماه می ۲۰۰۸ میلادی در فهرست آثار یونسکو به ثبت جهانی رسید.

فاصله جهانگردی جلفا تا کلیسای چوپان 15 کیلومتر - 25 دقیقه



استان: آذربایجان شرقی شهر: جلفا
آدرس: استان آذربایجان شرقی، چند کیلومتری غرب جلفا، ساحل رود ارس

کلیسای سنت استپانوس
کلیسای سنت استپانوس یکی از جاهای دیدنی جلفا است که در محلی به نام قزل وانگ یا صومعه سرخ در استان آذربایجان شرقی قرار دارد. این کلیسا در نزدیکی مرز جمهوری آذربایجان و در منطقه آزاد ارس قرار گرفته است و با کرانه جنوبی رودخانه ارس سه کیلومتر فاصله دارد. سنت استپانوس همچنین با شهر جلفا چند کیلومتری فاصله دارد.
قدمت دقیق کلیسای سنت استپانوس مشخص نیست. قدیمی‌ترین منبعی که در آن به کلیسای سنت استپانوس اشاره شده، مربوط به سال ۶۴۹ میلادی است. عده‌ای این کلیسا را به اوایل مسیحیت نسبت می‌دهند. برخی نیز معتقدند در سال ۲۶۶ هجری قمری برابر با ۹۷۶ میلادی و در زمان سلطنت آشوت باگرادونی پادشاه ارمنستان، کاتالیکوس خاچیک، رهبر مذهبی ارمنیان، اسقف اعظم بالکن را به سرپرستی وانگ استپانوس مقدس انتخاب کرد و او با هزینه پادشاه، کلیسایی در این محوطه بنا کرد.

فاصله جهانگردی جلفا تا کلیسای سنت استپانوس 12 کیلومتر - 18 دقیقه

استان: آذربایجان شرقی شهر: جلفا
آدرس: آذربایجان شرقی، چند کیلومتری غرب جلفا، ۳ کیلومتری کرانه جنوبی رودخانه ارس

کلیسای هوانس
کلیسای هوهانس مقدس یا کلیسای سن هوهانس یکی از کلیساهای ارامنه کاتولیک است که جزو جاهای دیدنی استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود. کلیسای هوانس مراغه تنها کلیسای موجود در شهر مراغه است که در سال ۱۳۴۷ هجری شمسی با شماره ثبت ۷۶۶ به‌عنوان اثری ملی به ثبت رسید.
نام آن از اسم یوحنا، یکی از حواریون عیسی گرفته شده است که ارامنه به آن هوانس می‌گویند. بنای مذکور به‌شکل مستطیلی با نمای آجری است.
مرمت این کلیسا از حدود سال ۱۳۹۶ هجری شمسی آغاز شد و تا سال ۱۴۰۰ هجری شمسی بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای آن هزینه شد. در سال ۱۴۰۰ قرار است که سه طاق در قسمت سرودخانه و همچنین پوشش کلیسا مرمت شود و بهسازی محوطه نیز در دستور کار قرار بگیرد.

فاصله هتل جهانگردی تبریز تا کلیسای هوانس 197 کیلومتر - 2:46 دقیقه



استان: آذربایجان شرقی شهر: مراغه
آدرس: استان آذربایجان شرقی، مراغه، خیابان امام خمینی (ره)

درباره ما
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در اواسط سال 1379 با هدف جذب گردشگران و مسافران داخلی و خارجی ، برگزاری تورهای داخلی و خارجی و تورهای ویژه بازنشستگان کشوری ، احداث و بهره برداری از رستوران های شهری و بین شهری ، سرمایه‌گذاری، مشارکت و جلب سرمایه های داخلی و خارجی و .. تاسیس گردید .
این مجموعه اولین و بزرگترین گروه زنجیره ای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با عنوان تجاری «گروه هتل های ایرانگردی...
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی
تهران، خیابان ولیعصر، روبه روی سه راهی توانیر، بن بست شمس، پلاک 3، کد پستی 1516746313
تلفن رزرواسیون
فکس واحد اداری
02182475618
پست الکترونیک گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
©2024 ITTIC, All Right Reserved