رزرو هتل
ارژنگ قلعه
قلعه ارژنگ یا ارژنگ قلعه که از جاهای دیدنی طالقان است، در جنوب روستای میناوند در شهرستان طالقان قرار دارد و قدمت آن به دوره‌های پس از اسلام می‌رسد. قلعه، بالای کوه ارژنگ قرار دارد و با توجه به موقعیت سوق‌الجیشی آن به نظر می‌رسد که دژ دیده‌بانی یا مرکز فرماندهی، محلی بوده است. قلعه ارژنگ از نظر قدمت به دوره اسماعیلیان تعلق دارد و در حال حاضر، اثر زیادی از آن باقی نمانده است.
برای رسیدن به روستای میناوند باید از روستای باریکان طالقان بگذرید. در ادامه به جاده‌ای خاکی می‌رسید. تا حد امکان مسیر را با خودرو بروید و سپس باقی مسیر را پیاده طی کنید. پیاده‌روی از سمت شمال شرقی شامل مسیری طولانی، ولی ساده و با شیب ملایم می‌شود. مسیر پاکوب آن در طول راه به‌ خوبی مشخص شده است. علاوه بر این، برخی افراد از ارتفاعات جنوبی قلعه که با نام خراسان کول و زرده چال شناخته می‌شود، برای بازدید از قلعه استفاده می‌کنند. از بالای قلعه نمایی از دریاچه سد طالقان و همچنین ارتفاعات کوه البرز مشاهده می‌شود.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا ارژنگ قلعه 170 کیلومتر - 3:00 ساعت

استان: البرز شهر: طالقان
آدرس: استان البرز، شهرستان طالقان، روستای میناوند

برج تهمینه
برج آرامگاهی میدانک یا برج تهمینه از مهم‌ترین آثار تاریخی و جاهای دیدنی کرج در نزدیکی گچسر است که در فهرست آثار ملی ایران قرار دارد. این سازه تاریخی که قدمت آن به دوره تیموری می‌رسد، شامل بنایی هشت ضلعی با گنبد مخروطی می‌شود که در یک طرف آن ایوانی قرار دارد. برج مزبور به‌ عنوان یک جاذبه فرهنگی در دل طبیعت زیبای جاده چالوس و در نزدیکی جاده اصلی به حساب می‌آید که دسترسی به آن به‌ راحتی امکان‌ پذیر است.
برج آرامگاهی میدانک که با نام برج تهمینه شناخته می‌شود، یکی از بناهای تاریخی جاده چالوس به شمار می‌رود. این برج، مدفن یکی از قلعه‌بانان یا اعضای خاندان پادوسپان است که از حکام محلی منطقه رویان در حد فاصل قرن‌های هشتم تا نهم هجری قمری بود.
برج تاریخی تهمینه در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۵۷ با شماره ثبت ۱۵۹۶ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید و از آنجا که در نزدیکی جاده اصلی قرار دارد، بازدید از آن به‌ راحتی و به رایگان امکان‌پذیر است.
برج تهمینه شبیه بناهای دوره مغول ساخته شده است و در ردیف برج‌­های آرامگاهی قرن هفتم هجری قرار می­‌گیرد. بنای سنگی برج شامل مقبره‌ای با پلان هشت ضلعی و ایوانی پیش‌ آمده در سمت غرب می‌شود. عرض این ایوان حدود سه متر است و با ضخامت دیوارهای طرفین به ۶۰ متر می‌رسد. فضای داخلی برج دارای پلان مربعی‌ شکل است که چهار قوس فرو رفته آن در هر ضلع، پلان چلیپایی را در ذهن تداعی می‌کند.
تزییناتی از جمله کاربندی و قطاربندی‌ در فضای ایوان و بقعه به چشم می‌خورد که کاربندی هشت ضلعی است و به دایره تبدیل می‌شود و در نهایت سقف مدوری تشکیل می‌‌دهد. نمای بیرونی بنا دارای تزیینات محراب‌ مانند است که بالای آن تزیینات گوشواره ایجاد شده است.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا برج تهمینه 23/2 کیلومتر - 29 دقیقه

استان: البرز شهر: کرج
آدرس: استان البرز، کیلومتر ۶۰ جاده کرج - چالوس، روستای میدانک

پل شاه‌ عباسی (پل دختر کرج)
پل شاه عباسی که با نام‌های پل دختر کرج و پل سلیمانیه نیز شناخته می‌شود، روی رودخانه‌ی کرج ساخته شده است. در دوره صفوی، این پل را روی باقی‌مانده‌ی پلی قدیمی که از دوره‌ی سلجوقی به‌جای مانده بود و ری و قزوین را به یکدیگر پیوند می‌داد، ساختند. از این رو می‌توان نیز سبک پل‌های صفوی را در این سازه مشاهده کرد. این اثر با نام پل دختر کرج با شماره ۳۵۰۱ در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۷۹ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا پل شاه عباسی 88/9 کیلومتر - 1:21 دقیقه

استان: البرز شهر: کرج
آدرس: استان البرز، روی رودخانه کرج - چالوس

خانه دکتر مصدق
خانه دکتر مصدق یا قلعه احمدآباد نام قلعه‌ای خشتی در روستای احمدآباد در بخش مرکزی شهرستان نظر آباد در استان البرز است. این اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی ایران قرار دارد، جزو جاهای دیدنی کرج به حساب می‌آید. مصدق بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به تحمل چهار سال حبس محکوم شد و سپس برای ۱۰ سال در خانه خود در روستای احمد آباد در حصر بود و سرانجام در همین خانه به خاک سپرده شد. در حال حاضر (سال ۱۴۰۱) امکان بازدید از این جاذبه تاریخی وجود ندارد.
خانه تاریخی دکتر مصدق در احمدآباد یکی از این خانه‌های تاریخی خاص و از جاذبه های گردشگری استان البرز است. دکتر مصدق سال‌ها پیش قلعه احمدآباد را در روستای احمدآباد بنا کرد. او ۱۰ سال پایانی عمر خود را در این خانه سپری کرد که پس از مرگش به خانه ابدی دکتر تبدیل شد.
این مجموعه تاریخی در واقع یک خانه باغ و قلعه است که بیش از ۱۵۰ سال از عمر آن می‌گذرد. در حال حاضر، آسیب زیادی به خانه دکتر مصدق وارد شده است و نیاز به مرمت دارد. همچنین باید اقداماتی برای تعیین حد و مرز خانه در نظر گرفته شود. در واقع، بعد از ثبت قلعه باغ دکتر مصدق اقدامات مرمتی اولیه در جداره‌ها و قسمت‌های داخلی بنای آجری آن انجام شد. در قالب این اقدامات کانال‌های دفع رطوبت در پایین بنا زده شد و به مرور زمان بر اساس اعتبارات سالانه ی مصوب اقدامات حفاظتی، مرمتی و اضطراری روی این بنا صورت گرفت.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا خانه دکتر مصدق 150 کیلومتر - 2:13 دقیقه

استان: البرز شهر: نظرآباد
آدرس: استان البرز، شهرستان نظرآباد، دهستان احمدآباد

گرمابه روستای آغشت

گرمابه قدیمی آغشت یکی از دیدنی های تاریخی این روستا است که قدمت آن به دهه ۴۰ شمسی بازمی‌گردد. از این گرمابه تا سال ۱۳۷۰ استفاده می‌شد اما امروزه تنها به‌عنوان یک مکان دیدنی از آن یاد می‌شود. داخل گرمابه ترمیم و بازسازی و دیوار آن نیز به زیبایی آراسته شده است. بازدید از گرمابه روستای آغشت را به‌ هیچ‌ وجه از دست ندهید.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا گرمابه روستای آغشت 121 کیلومتر - 1:57 دقیقه

استان: البرز شهر: ساوجبلاغ
آدرس: استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ، دهستان برغان، روستای آغشت

کاخ سلیمانیه
کاخ سلیمانیه بنایی است آجری و متقارن با سقفی شیروانی. تمامی مشخصه‌ها و مولفه‌های سبک معماری دوران قاجار را می‌توان در این بنا دید و آن را از جمله ساده‌ترین، زیباترین و با احساس‌ترین ساختمان‌های دوران خود دانست. تالارها، ارسی‌ها، نقاشی‌ها، آیینه‌کاری‌ها، قوس‌های نیم‌دایره نما، سقف شیروانی و دواشکوبه (طبقه) بودن آن، همگی از جمله خصوصیات بارز کاخ سلیمانیه هستند. این ویژگی‌ها در ترکیب نهایی و بسیار ساده خود و در کنار مجموعه ساختمان‌ها و باغ پیرامونی، منجر به شکل‌گیری ساختمانی دوست‌داشتنی، باهویت و صمیمی شده‌اند. کاخ سلیمانیه در تاریخ ۲ اسفند ۱۳۲۷ با شماره‌ی ثبت ۳۷۰ به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا کاخ سلیمانیه 91/4 کیلومتر - 1:23 دقیقه

استان: البرز شهر: کرج
آدرس: استان البرز، کرج، میدان امام حسین به سمت مصباح، خیابان شهید کیانپور، جنب مدرسه استقلال و مسجد اعظم

کاخ مروارید (کاخ شمس)
کاخ مروارید که با نام کاخ شمس نیز شناخته می‌شود، در سال ۱۳۸۲ به شماره ثبت ۷۰۶۷ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. با وجود معماری خارق‌العاده و ویژگی‌های تاریخی، این کاخ اکنون در وضعیت نامناسبی قرار دارد و گفته می‌شود به بودجه‌ای معادل ۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی و مرمت نیاز دارد. ضمن اینکه مالکیت آن هنوز به‌طور کامل مشخص نیست. بیشتر بخش‌های بنا دچار آسیب‌های جدی شده، سقف‌ها نم برداشته‌، جداره‌ و تزیینات سردرها کنده شده‌ و درب‌ها شکسته شده‌ است. قطعی آب نیز سرنوشت تلخی برای درختان نادر آن رقم زده است.
بسیاری از اموال کاخ مروارید نیز قبل از اینکه به میراث فرهنگی تحویل داده شود، به غارت رفته بود و بازگرداندن مجدد این اموال به کاخ امری بعید به نظر می‌رسد.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا کاخ شمس 101 کیلومتر - 1:35 دقیقه

استان: البرز شهر: کرج
آدرس: استان البرز، کرج، مهرشهر، انتهای بلوار ارم

کاروانسرای ینگی امام هشتگرد
طبق منابع تاریخی کاروانسرای ینگی امام از آثار دوره صفویه است که در دوره‌های بعد، تغییراتی در آن ایجاد شد و آن را به ترکیبی بدیع از مهمان‌خانه و باغ بدل کرد. این کاروان‌سرا در دوره قاجار تعمیر و تجهیز شد و در سال ۱۳۷۷ با شماره ۲۱۷۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
این طور به نظر می‌رسد که ینگی‌ امام جزو املاک علی اصغر خان اتابک محسوب می‌شد اما مشخص نیست که ملک موروثی بود یا او آن را تصرف کرده بود. اسناد موجود در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نشان می‌دهند که در سال ۱۳۲۸ شمسی، سه دانگ کاروان‌سرا متعلق به امین‌السلطان و سه دانگ دیگر در تصرف اعتصام‌السلطنه و همسر امیرنظام بوده است.
در سندی دیگر روستای ینگی‌ امام از اموال امین‌الدوله و امین‌السلطان بود که در دوران هرج و مرج به تصاحب روس‌ها درآمد. در زمان ناصرالدین شاه، وی دستور تعمیر کاروان‌سرا را داد و باغ مهمان‌خانه امین‌آباد در این زمان به بنا افزوده شد. گفته می‌شود که امین‌الدوله نصف ینگی‌ امام را در سال ۱۲۹۹ به امین‌السلطان فروخت. کاروان‌سرا در سال ۱۳۲۸ هجری قمری متروکه شد و رو به ویرانی رفت. بعدها این بنا در اختیار نیروهای نظامی قرار گرفت و تا چند سال پیش پاسگاه انتظامی بود. محوطه بیرونی این کاروان‌سرا نیز حداقل برای یک دهه به قبرستان خودروهای فرسوده و اسقاطی تبدیل شده بود. در نهایت شهرداری هشتگرد برای محافظت از این اثر تاریخی، اقدام به دیوارکشی دور آن کرد.
کاروانسرای تاریخی ینگی امام از سال ۱۳۹۹ تا پایان ۱۴۰۰ با همکاری سازمان جهانی یونسکو و کمک هزینه اتحادیه اروپا در حال مرمت بود و دیوارها، گنبدها، هشتی و حجره‌های بخش شمالی مورد مرمت قرار گرفتند. از آنجا که این بنا سال‌ها پیش در دست ژاندارمری و نیروی انتظامی بود، آسیب‌ دیده است و بخش‌های زیادی از آن به مرمت نیاز دارد. درهای کاروان‌سرا در نوروز ۱۴۰۱ برای بازدید عموم باز بود و بعد از تعطیلات نوروز به‌منظور ادامه مرمت مجددا تعطیل شد.

فاصله هتل جهانگردی دیزین تا کاروانسرای ینگی امام هشتگرد 122 کیلومتر - 1:51 دقیقه

استان: البرز شهر: هشتگرد
آدرس: استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ، شهر هشتگرد، روستای ینگی امام

درباره ما
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در اواسط سال 1379 با هدف جذب گردشگران و مسافران داخلی و خارجی ، برگزاری تورهای داخلی و خارجی و تورهای ویژه بازنشستگان کشوری ، احداث و بهره برداری از رستوران های شهری و بین شهری ، سرمایه‌گذاری، مشارکت و جلب سرمایه های داخلی و خارجی و .. تاسیس گردید .
این مجموعه اولین و بزرگترین گروه زنجیره ای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با عنوان تجاری «گروه هتل های ایرانگردی...
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی
تهران، خیابان ولیعصر، روبه روی سه راهی توانیر، بن بست شمس، پلاک 3، کد پستی 1516746313
تلفن گویا
رزرواسیون هتل ها
فکس واحد اداری
02182475618
پست الکترونیک گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
©2024 ITTIC, All Right Reserved