رزرو هتل
امام زاده سید جلال (بابا گرگر)
در كنار روستای باباگرگر، آرامگاه يكي از امامزادگان به نام سيد جلال مشهور به باباگرگر وجود دارد، كه در تمام منطقه كردستان مشهور است و حتي از ساير استان‌ ها جهت زيارت آن به اين استان مي‌ آيند. بقعه‌ امامزاده که بنای اولیه‌ آن در دوره‌ صفویه احداث شده، سال ۱۳۸۲ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. زیارتگاه بابا گرگر منسوب به امامزاده سیدجلال الدین است که به گفته اهالی از نوادگان امام باقر(ع) است. بقعه باباگرگر روی صخره سنگی حاصل از آب و گازهای معدنی ساخته شده است. در گذشته ورودی بنا به صورت دیوار چینی از خشت و قلوه است و پوشش چوبی دارد و اتاق مقبره دارای گنبد شلجمی است. در ساخت گنبد از سنگ‌ های لاشه ‌ای محلی روی پایه‌ های خشتی و سنگی استفاده شده است. در بازسازی‌ هایی که در سالهای اخیر صورت گرفته بنای ساختمان با استفاده از آجر و سیمان مرمت شده است. در پای بنا سوراخی به قطر ۱۰ سانتی متر وجود دارد که بادی با سرعت زیاد و بوی تند گُوگرد از آن خارج می ‌شود و با انداختن شی کوچک یا سکه‌ ای درون آن، نیاز می گیرند. سپس دهانه سوراخ را محکم گرفته و پس از مدتی رها می کنند گاز در اثر تجمع با فشار زیادی خارج شده و محتویات درون سوراخ را به بیرون پرتاب می کند . زائران را عقیده بر این است که در صورت پرتاب شدن شی، نیاز آن شخص بر آورده می شود.

فاصله هتل جهانگردی سنندج تا امام زاده سیدجلال (بابا گرگر) 123 کیلومتر - 2:00 ساعت
فاصله هتل جهانگردی علیصدر تا امام زاده سید جلال (بابا گرگر) 58/8 کیلومتر - 1:16 دقیقه

استان: کردستان شهر: قروه
آدرس: استان کردستان، قروه، روستای بابا گرگر
زیارتگاه هاجر خاتون
مسجد هاجر خاتون در شهر سنندج قرار دارد. این مسجد ارزشمند و مهم به وسیله حاج شیخ شکرالله بنا گردیده است. بنا به روایات مختلف، هاجر خاتون خواهر امام رضا (ع) بودند. این زیارتگاه دارای سه حیاط است که به صورت فضاهای مجاور می‌باشند. همچنین آرامگاه بسیاری از بزرگان شهر سنندج در این مسجد قرار دارد. چیزی که این زیارتگاه را به بنایی ارزشمند و جاذبه‌ای پر بازدید کرده است، معماری کردستانی ایوان ستون‌دار مسجد به همراه آیینه‌کاری‌های ظریف و بی‌نقص و گچ‌بری بسیار زیبای آن است. این مسجد در دوره قاجار بنا شده و در سال ۱۳۷۹ به ثبت آثار ملی ایران رسیده است.

فاصله جهانگردی سنندج تا زیارتگاه هاجر خاتون 4/1 کیلومتر - 16 دقیقه

استان: کردستان شهر: سنندج
آدرس: استان کردستان، سنندج، خیابان صلاح الدین ایوبی

مسجد جامع سنندج
مسجد جامع سنندج یادگار دوران قاجار و زمان حکومت فتحعلی شاه می‌باشد. این مسجد زیبا که از ارزشمندترین مساجد باقی‌مانده با معماری اسلامی است، یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری استان کردستان و شهرستان سنندج می‌باشد. مسجد، شبستانی عظیم دارد که ۲۴ ستون آن را احاطه کرده‌اند. این ستون‌ها شکوه و عظمت معماری مسجد را پیش چشمان حیرت‌زده تماشاچیان به نمایش می‌گذارند.علاوه بر لقب هزار تپه که به این شهر داده شده، حضور مساجد بسیار، آن را به شهر مساجد نیز شهره کرده است. از معروف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آثار تاریخی و جاهای دیدنی سنندج، مسجد جامع آن است که در بین مردم به مسجد دارالاحسان نیز شناخته می‌شود.


فاصله جهانگردی سنندج تا مسجد جامع 4/7 کیلومتر - 12 دقیقه

استان: کردستان شهر: سنندج
آدرس: استان کردستان، سنندج، ضلع شمالی خيابان امام

مسجد دو مناره سقز
قدمت مسجد دومناره به دوره افشاریان باز می‌گردد. این مسجد در خیابان امام خمینی، محله میان قلعه شهر سقز قرار دارد. مسجد در فضایی باز ساخته شده است. به گونه‌ای که از هر چهار طرف آزاد است. مسجد به صورت مربع است و دو مناره زیبا و دلربای آن سبب شده تا این مسجد به مسجد دو مناره شهرت یابد. این بنای تاریخی در سال ۱۳۸۰ به ثبت آثار ملی رسیده است. در سال ۱۳۹۱ کارگران سازمان میراث فرهنگی خاشاک بام مسجد را سوزانده و آتش را به طور کامل خاموش نکردند. همین امر سبب آتش‌سوزی بام مسجد شد و ایوان چوبی و بخش زیادی از بام چوبی مسجد به طور کامل در آتش سوخت.

فاصله جهانگردی سنندج تا مسجد دو مناره سقز 190 کیلومتر - 3:05 دقیقه
فاصله جهانگردی مریوان تا مسجد دو مناره سقز 141 کیلومتر - 2:41 دقیقه

استان: کردستان شهر: سقز
آدرس: استان کردستان، سقز، خیابان امام خمینی، پشت حسینیه

مسجد قبا
مسجد جامع قبا در شهرک بهاران سنندج یکی از منحصر به فردترین مساجد از نظر ساختار و معماری در کردستان است. این مسجد دارای چهار درب ورود و خروج است. هنر کاشی کاری جلوه های زیبا و خاصی را به نمای ساختمان بخشیده است.

فاصله جهانگردی سنندج تا مسجد قبا 4/3 کیلومتر - 10 دقیقه


استان: کردستان شهر: سنندج
آدرس: استان کردستان، سنندج، بلوار علامه حمدی، رسالت
مسجد نگل
درباره روستا و نسخه خطی قرآن نگل داستان ها و حکایات بسیار جالبی گفته می شود که شنیدنشان خالی از لطف نیست. داستان پیدا شدن این قرآن و پیدایش روستایی به قدمت اسلام، بسیار شنیدنیست. می گویند که حدود هزار سال قبل، یک چوپان از آبادی های اطراف گوسفندانش را برای چرا به یک دره ای با صفا برده بود. گوسفندان مشغول چرا بودند و چوپان هم در گوشه ای مشغول استراحت کردن. به ناگاه گلی بسیار زیبا و خوش آب و رنگ توجه این چوپان را به خود جلب می کند و چوپان برای چیدن آن از زمین بر می خیزد. این چوپان تلاش می کند تا گل را به طور کامل و بدون هیچگونه آسیبی از خاک بیرون بکشد. همین امر باعث پدیدار شدن چاله ای در خاک می شود. در این هنگام، یک صندوقچه در زیر این گودال پدیدار می شود که چوپان به تنهایی از پس بیرون کشیدن آن بر نمی آید.این چوپان اهالی روستای خود را به این دره می کشاند و همه با هم صندوقچه را که حامل یکی از ارزشمندترین گنجینه های خطی و تاریخی کشور است از دل خاک بیرون می کشند. از این پس اهالی روستا، این مکان را مقدس می شمارند و یک مسجد را در آن مکان احداث می کنند. پس از احداث این مسجد، رفته رفته اهالی روستا خانه هایشان را هم به این مکان انتقال می دهند و روستای نگل شکل می گیرد.قرآن نگل بر پوستی مانند پوست آهو و به زبان کوفی نگاشته شده است.
قرآن نگل در داخل مسجد تاریخی این روستا نگهداری می شود. بنا به عقیده مردم این روستا و برخی کارشناسان، این قرآن مبارک در زمان خلیفه سوم نگاشته شده است و جزء ۴ نسخه ای از قرآن است که در آن زمان به مناطق مختلف دنیا (که یکی از آن ها ایران بود) فرستاده شده است. جنس کاغذهای این قرآن از چرم (پوست آهو) و رنگ آن قهوه ای است. این نسخه با خط کوفی نوشته شده و توسط آب طلا اعراب گذاری و تزئین شده است. نقوش گیاهی زیبایی هم در حاشیه های قرآن نگل مشاهده می شود.


فاصله جهانگردی سنندج تا روستا و مسجد نگل 70/4 کیلومتر - 1:21 دقیقه
فاصله جهانگردی مریوان تا روستا و مسجد نگل 67/6 کیلومتر - 1:27 دقیقه


استان: کردستان شهر: مریوان
آدرس: استان کردستان، ۶۵ کیلومتری شهر سنندج، مسیر سنندج - مریوان

درباره ما
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در اواسط سال 1379 با هدف جذب گردشگران و مسافران داخلی و خارجی ، برگزاری تورهای داخلی و خارجی و تورهای ویژه بازنشستگان کشوری ، احداث و بهره برداری از رستوران های شهری و بین شهری ، سرمایه‌گذاری، مشارکت و جلب سرمایه های داخلی و خارجی و .. تاسیس گردید .
این مجموعه اولین و بزرگترین گروه زنجیره ای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با عنوان تجاری «گروه هتل های ایرانگردی...
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی
تهران، خیابان ولیعصر، روبه روی سه راهی توانیر، بن بست شمس، پلاک 3، کد پستی 1516746313
تلفن رزرواسیون
فکس واحد اداری
02182475618
پست الکترونیک گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
©2024 ITTIC, All Right Reserved