رزرو هتل
پل تاریخی سردار
پل تاریخی سردار در محور جنوب غربی حومه شهر زنجان بر روی رود خانه زنجانرود واقع گردیده است و در سال ۱۳۳۳ هجری قمری توسط ذوالفقار خان اسعد الدوله پسر حسین قلی خان نظام العداله ساخته شده است .

این پل در گذشته به دلیل نزدیکی آن به دروازه جنوبی شهر به پل دروازه قلتوق نیز معروف بوده است.تاریخ ساخت بنای پل سردار بر روی بدنه داخلی بزرگترین طاق و در داخل قاب آجر چینی شده زیبا که ذکر مقدس یا علی بصورت قرینه آن را در بر گرفته، نقش شده است .

از دیگر نکات قابل توجه پل سردار، تزیینات کاشی و آجری، نمای شرقی آن است که در پل های دیگر کمتر مشاهده می شود. در ضلع شرقی پل، تزیینا تی با کاشی بر بالای دهلیزها و نوارهایی از کاشی در اطراف دهانه های پل وجود دارد که نوار دهانه وسطی، یک نوار ۲۵ سانتی متری از کاشی و آجر لعاب دار است و نوار دهانه های جانبی، یک ردیف ۵ سانتی متری از کاشی به رنگ آبی است. در ضلع جنوبی دهانه وسطی، در یک کادر مستطیل شکل، کتیبه ای از آجر برجسته وجود دارد که در دو طرف آن، تاریخ ۱۳۳۳و عبارت یاعلی به خط کوفی نوشته شده است. این بنا به شماره ۱۴۸۵ به ثبت تاریخی رسیده است.
این پل از جمله آثار با ارزش اواخر دوره قاجار می باشد. این اثر به شماره ۱۴۸۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است .

فاصله جهانگردی زنجان تا پل تاریخی سردار 6/1 کیلومتر - 13 دقیقه

استان: زنجان شهر: زنجان
آدرس: زنجان، بر روی رودخانه زنجان رود

حمام سنتی حاج داداش
همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، در شهر زنجان فقط یک حمام وجود دارد که بر روی ۴ ستون سنگی بنا شده است و نام آن هیچ نیست جز حمام سنتی حاج داداش. حمامی که اطلاع دقیقی از معمار خلاق و هنرمند آن در دست نیست اما به گفته مردم محلی و اهالی قدیمی شهر، نام این حمام از سازنده آن یعنی فردی به نام حاج داداش الهام گرفته شده است. به هر حال هر که بوده، واقعا باید به او دست مریزاد گفت.
کافیست شما گل میخ‌های آهنی و گچ کاری‌های سقف این حمام را تماشا کنید تا خودتان به خوبی متوجه این موضوع شوید. در ساخت حمام سنتی حاج داداش از آجر، سنگ تراورتن، ملات گچ، ساروج، آهک و کاشی استفاده شده است. کاشی‌های فیروزه‌ای، زرد و آبی رنگ حوض حمام واقعا جلوه‌ای رویایی به آن بخشیده‌اند. جالب است بدانید که ستون‌های مارپیچی و خیره کننده حمام سنتی حاج داداش توسط هنرمندانی خبره از شهر همدان تراش شده‌اند. ناگفته نماند که آب مورد نیاز حمام از طریق چاه‌های مختلفی تامین می‌شد که به صورت مستقیم به داخل حوض راه دارند.

فاصله جهانگردی زنجان تا حمام (رستوران سنتی)حاج داداش 4/7 کیلومتر - 11 دقیقه

استان: زنجان شهر: زنجان
آدرس: زنجان، خیابان انقلاب، وسط بازار زنجان، مقابل مسجد آیت‌الله قایمی

قلعه بهستان
«کهن دژ» یکی از جاهای دیدنی ماهنشان و از جمله ۲۰ قلعه تاریخی منطقه است. این قلعه در استان زنجان و در نزدیکی روستای بهستان قرار دارد؛ به همین دلیل، به آن «قلعه بهستان» نیز می‌گویند. نام دیگر این جاذبه،‌ «قلعه دیو» است؛ چراکه گذشتگان معتقد بودند دیوها روی تخته سنگ‌های مسطح بالای ستون‌های قلعه که ظاهری عجیب نیز دارد، استراحت می‌کنند. این قلعه در کنار رود قزل‌اوزن و دقیقا پایین جاذبه معروف دیگری به نام «دودکش‌های جن» ماهنشان قرار دارد. ظاهر قلعه نیز برخلاف سایر قلعه‌های باستانی، کمی مرموز به‌نظر می‌رسد و داخل همین دودکش‌های جن ساخته شده است. قلعه بهستان در سال ۱۳۵۶ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

مادها از طریق کناره‌های رودخانه قزل‌اوزن وارد فلات ایران شدند و در روستاهایی مانند مادآباد در ۱۵ کیلومتری شهر ماهنشان استقرار یافتند. وجود قلعه‌های دفاعی مثل قلعه بهستان در ۱۲ کیلومتری ماهنشان، معماری زیبا و هنرمندانه‌ این اقوام را به نمایش گذاشته است. تا پیش از این، گفته می‌شد که قدمت قلعه بهستان به دوره ساسانیان یا به گفته برخی دیگر از کارشناسان، به دوره‌ هخامنشیان برمی‌گردد؛ ‌اما بررسی‌های تازه‌تر نشان داده است که تاریخ این دژ به دوره مادها می‌رسد. قلعه بهستان یکی از قلعه‌های متعدد تاریخی شهرستان ماهنشان است که دوران استفاده و رونق آن تا دوره‌های اسلامی و قرن پنج تا هفت هجری قمری تخمین زده می‌شود. سفال‌هایی در این قلعه پیدا شده‌اند که مربوط به دوران اسلامی است. وجود سفال‌های بدون لعاب ساده و تنها دارای شکل‌های هندسی و همچنین کشف قطعات سفال‌هایی با زیرلعاب‌هایی با رنگ سبز و کرم، حیات در این قلعه را تا قرون پنجم هجری قمری، مصادف با دوره اسلامی به‌خوبی به اثبات می‌رساند.

با توجه به مطالعات و پژوهش‌های انجام‌گرفته درباره قلعه‌های تاریخی استان زنجان و گمانه‌زنی در قلعه‌های دیگر این استان، می‌توان چنین نتیجه گرفت که قلعه روستای بهستان در گام اول به‌عنوان مرکز سیاسی و اداری منطقه و در گام دوم، به‌عنوان محل استقرار حاکم منطقه ساخته شده است. به‌نظر می‌رسد که با توجه به شرایط خاص آن زمان، حاکمان با نیت برخورداری از مکانی مستحکم و تدافعی، اقدام به ساخت قلعه بهستان کرده‌اند.

فاصله جهانگردی زنجان تا قلعه بهستان 98/9 کیلومتر - 1:43 دقیقه

استان: زنجان شهر: ماهنشان
آدرس: استان زنجان، شهرستان ماهنشان، روستای بهستان

گنبد سلطانیه
این مکان زیبا و تاریخی در مسیر تهران به زنجان با گنبدی آجری و کاشی های فیروزه ای در میان دشتی بسیار زیبا چشم های گردشگری را به خود جلب می کند.
این بنا که بزرگترین گنبد آجری جهان می باشد، به دستور سلطان محمد خدابنده در زمان ایلخانیان ساخته شد و در سال ۱۳۸۴ در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.

فاصله جهانگردی زنجان تا گنبد سلطانیه 41/3 کیلومتر - 38 دقیقه

استان: زنجان شهر: زنجان
آدرس: استان زنجان، سلطانیه، میدان علامه حلی، بلوار علامه حلی، خیابان اریباد

معبد داش کسن
معبد داش کسن متعلق به دوران ایلخانی است و ساخت آن پس از مرگ ارغون‌شاه مغول، به همت و پشتکار الجای‌خاتون، خواهر سلطان‌محمد خدابنده آغاز شد؛ اما متاسفانه عملیات ساخت‌ و‌ ساز آن هرگز تکمیل نشده است. برخی از باستان‌شناسان معتقدند که این معبد در اصل در زمان ساسانیان ساخته شده و پرستشگاه پیروان آیین مهرپرستی بوده است؛ البته هیچ آثاری از آن زمان در معبد باقی نمانده و مهم‌ترین ویژگی معماری این معبد که همان نقوش برجسته دو اژدها محسوب می‌شود، در دوره ایلخانی ایجاد شده است. علاوه بر نقوش برجسته دو اژدها، تمام تزیینات دیگر نیز در دوران ایلخانی در این بنا ایجاد شده‌اند.

داش کسن در زبان ترکی به معنی سنگ تراشیده یا بریده سنگ است. البته برخی از گردشگران، داش کسن را معبد اژدها نامیده‌اند. اژدها در اندیشه ایرانی نماد ظلم و ستم به شمار می‌رود؛ اما با ورود قوم فاتح به ایران، اژدها مانند نگهبان همیشه هوشیار که نماد خیر، برکت و حکومت پایدار است، به نمادی مثبت در فرهنگ ایرانی تبدیل شد. علاوه بر این، ترکیب شگفت‌انگیز معماری ایرانی و چینی در این اثر تاریخی و هنری موجب شده است تا عده‌ای از گردشگران در نگاه اول تصور کنند که داش کسن معبدی چینی است و محیط پیرامون آن را «چینِ ایران» لقب دهند.

فاصله جهانگردی زنجان تا معبد داش کسن 68/8 کیلومتر - 1:10 دقیقه

استان: زنجان شهر: زنجان
آدرس: استان زنجان، ۱۵ کیلومتری سلطانیه، روستای ویر

درباره ما
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی در اواسط سال 1379 با هدف جذب گردشگران و مسافران داخلی و خارجی ، برگزاری تورهای داخلی و خارجی و تورهای ویژه بازنشستگان کشوری ، احداث و بهره برداری از رستوران های شهری و بین شهری ، سرمایه‌گذاری، مشارکت و جلب سرمایه های داخلی و خارجی و .. تاسیس گردید .
این مجموعه اولین و بزرگترین گروه زنجیره ای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با عنوان تجاری «گروه هتل های ایرانگردی...
شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی
تهران، خیابان ولیعصر، روبه روی سه راهی توانیر، بن بست شمس، پلاک 3، کد پستی 1516746313
رزرواسیون هتل ها
فکس واحد اداری
02182475618
پست الکترونیک گروه هتلهای ایرانگردی و جهانگردی
©2024 ITTIC, All Right Reserved